replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月12日星期一

DOXA SUB 300 50th Anniversary Edition

Het werd gedragen als standaard uitrusting van real-life helden als de legendarische onderwater filmmaker en pionier op het gebied van duiken, Jacques Cousteau en zijn team van US Divers.



Derivaten ervan zijn nog steeds aan deze dag wordt gedragen op onderwater missies door leden van dezelfde familie Cousteau.



Het werd gedragen door een fictieve held, Dirk Pitt, de hoofdpersoon van Clive Cussler beroemde adventure romans die nog steeds going strong, waarvan de laatste, '' Pirate '' is een episch diepzee verhaal.



Voor het eerst gelanceerd in 1967, deze oranje-faced duiker met een groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaardige duiken instrumenten worden gebruikt door recreatieve duikers op een moment dat de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van cruciaal belang voor hun veiligheid waren.



Sommige vijf decennia op en het is tijd om de Doxa SUB 300 (een duik horloge dat een legende in zijn eigen recht is geworden) met een passend eerbetoon te vieren.

De Doxa Sub 300 50th Anniversary Edition is een trouwe heruitgave dat alle charme en karakter van de oorspronkelijke combineert met alle technische know-how men verwacht van een moderne Zwitserse duikhorloge van Doxa.bekijk meer Zwitserse replica en replica Rolex Sky Dweller

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex