replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年3月1日星期二

Seiko 5 ​​Actus Automatic 6106 beweging

Een ander horloge met een lookalike van vandaag.
Dit horloge is zeer vergelijkbaar un verschijning aan de Seiko kunnen 5 telecomputer-watch ik geblogd over een tijdje terug.
De Seiko 5 serie waren Seiko's merk voor betaalbare automatische horloges (hoewel ze hebben wel een paar van de digitale modellen). De Actus bereik lijkt een lijn die gericht is op de stijlvolle luxe einde van de schaal. Dit lijkt correct zijn dit horloge heeft een aantal meer stijl functies, zoals een geslepen glas gezicht, in vergelijking met de standaard Seiko 5. de Actus dekkingsgebied zowel Seiko 5s en de normale modellen, en werd rond in de late jaren '60 en '70, met Actus betekent prestaties, vooruitgang, actie, of beweging .
Dit model is een Seiko 5 Actus SS 23 juwelen model met een automatische 6106 beweging. Het beschikt over een 3 de hand wijzerplaat met een mooi bewegende tweedehands (ongeveer 4 stappen per seconde), en heeft een verborgen kroon op de 4 uur positie. Er is een dag en datum op de 3 uur positie (met snelle instelling), en dit kan zowel in het Engels of Japans.
Het lijkt alsof het werd gemaakt in 1973 op basis van het serienummer, en van wat ik online heb gelezen, werden de 5 Actus horloges verkocht voor ¥ 9400 of hoger (maar ik weet niet precies dit model).
Bekijk meer replica horloges rolex en breitling navitimer

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex