replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月27日星期日

Arnold Schwarzenegger's Audemars Piguet Royal Oak "End of Days" Offshore Horloge

Het einde der dagen is de koning van de Royal Oak Offshore Audemars Piguet chronografen. Arnold Schwarzenegger droeg in de film "End of Days" en gemaakt van het polshorloge de collectible uurwerk is.
Arnold Alois Schwarzenegger werd geboren 30 juli 1947) is een Oostenrijks-Amerikaanse bodybuilder, acteur, zakenman en politicus, momenteel dienst doet als de 38e gouverneur van de staat Californië.
Schwarzenegger begon gewicht-training op vijftien. Hij werd bekroond met de titel van Mr. Universe op de leeftijd van 22 en ging over tot de Mr Olympia wedstrijd in totaal zeven keer te winnen. Schwarzenegger heeft een prominent gezicht in de bodybuilding sport bleef lang na zijn pensionering, en heeft verschillende boeken en talloze artikelen over de sport geschreven.
Schwarzenegger kreeg wereldwijd bekendheid als een Hollywood actiefilm icoon, bekend voor zijn hoofdrol in films als Conan the Barbarian en The Terminator. Hij kreeg de bijnaam de "Austrian Oak" en de "Steirische Oak" in zijn bodybuilding dagen, "Arnold Strong" en "Arnie" tijdens zijn acteercarrière, en meer recent de "Governator" (een portmanteau van de Gouverneur en de Terminator, een van zijn filmrollen).
Als een Republikein, werd hij voor het eerst verkozen op 7 oktober 2003, in een speciale recall verkiezing ter vervanging van de toenmalige gouverneur Gray Davis. Schwarzenegger werd beëdigd op 17 november 2003, om de verdere duur van Davis te dienen. Schwarzenegger werd vervolgens herkozen op 7 november 2006, in 2006 gubernatorial verkiezing van Californië, om een ​​volledige termijn als gouverneur te dienen, het verslaan van Democraat Phil Angelides, die California State penningmeester was op het moment. Schwarzenegger werd beëdigd voor een tweede termijn op 5 januari 2007. In mei 2004 en 2007 werd hij genoemd als een van de Time 100 mensen die meehelpen aan de wereld.
bekijk meer horloges replica en replica Rolex Milgauss

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex