replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月18日星期五

Suunto Elementum: de kracht van de natuur in een klok


Suunto Elementum horloges Natuurlijke elementen zijn de inspiratie voor de nieuwe lijn van digitale horloges Suunto : Elementum.
Een nieuwe uitdaging en een nieuw avontuur voor horloges geavanceerde Suunto, het Finse bedrijf, dat in 1936 gestart door de vloeistof kompassen, vandaag de dag is een van de belangrijkste bedrijven in de wereld in de productie van de pols computers voor de sport.
Zal het 'Italië van het land van het debuut van de nieuwe lijn, geïnspireerd op de natuurlijke elementen: Aqua, Terra , Ventus ... elementen voor de mens vertegenwoordigen de kracht van de natuur en een constante uitdaging om nieuwe prestaties, nieuwe records, nieuwe avonturen.
Bergen, outdoor, wandelen, wandelen, duiken, regatta's: de man is altijd aangetrokken tot de verovering van de natuur in zijn majestueuze verschijningsvormen: de hoogste toppen, de diepste diepten, de verovering van de laatste grenzen op land en zee.
Suunto Elementum is onlangs gepresenteerd en kwam in Italië tijdens deze maand: Italië is het land gekozen voor de eerste klok showdown, fascinerend niet alleen in high-tech features, maar ook voor een compleet nieuw ontwerp, die goed het is ook geschikt voor gebruik in de stad of althans buiten de grens situaties.

Hoogwaardige materialen, de garantie van een productie door het hele huis, in Finland, de suprematie van Suunto-technologie, de belangrijkste ontwerp maken dit kijken naar een nieuw keerpunt voor Suunto huis.
E 'al hier, en Italië zal het publiek reactie op het nieuwe voorstel te komen ... voor verspreiding naar de rest van de wereld: het is de uitdaging van de sterkte van de natuurlijke elementen, de uitdaging van de nieuwe digitale Suunto horloge, Elementum.
Artikel door Marco Limbiati; Officieel dealer en dealer Elementum Suunto Watches.
AD150609 10% korting code te kopen Suunto Horloges Elementum 2009
[E-Commerce Limbiati Sieraden] bekijk meer kopie rolex en replica Breitling Chronospace

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex