replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月22日星期二

Richard Mille RM 07-01 TZP Brown Ceramic AO RG-TZP-Z

Richard Mille RM 07-01 TZP Brown Ceramic AO RG-TZP-Z Richard Mille maakt niet alleen mannen luxe horloges-in feite, hij is een van slechts een paar high-end horologists om uurwerken dames die echt push die horloge-nerd knoppen te maken. U ziet, een meisje met een yen voor een fijne horloge kan gaan om de meeste van de grote merken. Maar ze zal meestal eindigen met een kleinere versie van een man standaard luxe horloge: of een stuk dat is alles wat sieraden en geen mechanische actie.
De Richard Mille RM 07-01 TZP Brown Ceramic , aan de andere kant, is gebouwd vanaf de grond tot aan de horloge-geek bone evenals het gevoel van schoonheid kietelen. Keer het werk om en kijk door de saffier caseback, en je ziet het CRMA2 beweging in al zijn schoonheid skeletonised:
Het mooie rood-gouden rotor is het middelpunt van deze automatische kaliber met centrale uren en minuten. In de RM 07-01 AO RG-TZP-Z, net als in andere Richard Mille luxe horloges, het is instelbaar. De drager kan de geometrie van de rotor te veranderen door kleine schroeven, waardoor het veranderen van zijn gewicht en beweging te optimaliseren wikkeling volgens levensstijl. Met andere woorden: als je echt actief (zoals Cristie Kerr, een van de Richard Mille's uitgebreide celebrity familie, die de RM 07-01 draagt ​​terwijl het winnen van LPGA Tour wedstrijden), kunt u de rotor te veranderen om minder te slingeren. Maar als je een fauteuil horologist bent, kunt u veranderen zodat het swingt meer.
Het geval van de RM07-01 AO RG-TZP-Z is vrij klein voor een Richard Mille: slechts 31 mm. Het is gemaakt van een chocolade-bruine TZP-Z keramiek, super-hard en super-glanzend en offset met delicate gouden framing. Achter de elliptische wijzerplaat met zijn edelsteen bijvoegsels, de CRMA2 kaliber leeftijdsgenoten uit: niet zo brutaal als de volle skeletonisation van een gents 'Richard Mille, maar toont veel mechanische vlees toch. Voor een vrouw die is al op zoek naar dat ongrijpbare combinatie van zichtbare horloge-geekery en moeiteloze glans, het is als een geschenk van de goden uurwerken.
De caseband is in gesatineerd rood goud, met helder gepolijste goud pijlers voor de geopenbaarde spline schroeven waarmee het voorpaneel op zijn plaats houden. De tripartiete case is waterdicht tot 50 meter. Zoals dat hoort bij een sporthorloge (en in overeenstemming met Richard Mille ontwerp codes) de armband is rubber: chocoladebruin, om de ring aan te passen. Uur markers zijn lumed indices, en de rood-gouden handen lumed punten.
De RM07 was de eerste Richard Mille luxe horloge voor dames , en het is nog steeds het beste werk van het merk tot vrouwelijk raffinement combineren met horloge-nerd geloofsbrieven. De andere vrouwen modellen in de line-up van beide veer in mannelijkheid, of te veel geworden als nieuwigheid sieraden items: alle diamanten bezette sculpturen en geëmailleerde bloemen. De Richard Mille RM 07-01 TZP Brown Ceramic loopt een middelste lijn, genietend van de stealth luxe van zijn beweging, nauwelijks zichtbaar aan de voorzijde, maar naakt als het horloge wordt gezien door het raam tentoonstelling. En geniet ook de attributen van niet-zo-stealthy luxe in die edelsteen-studded, slickly gedimensioneerde gezicht.
Dit is een luxe horloge voor overal, van de sportschool naar het restaurant om de golfbanen. En het is niet ontworpen als een bijzaak voor een vrouw die misschien als een echte uurwerk. Het is gebouwd voor de liefhebbers van de haute horlogerie die willen geen vieze grote sport chronos toegang tot de helft van hun pols ruimte, of lastige stukjes van dure sieraden die moeite hebben om de tijd te vertellen.
U kunt bekijken onze laatste pre-owned Richard Mille luxe horloges , alsmede de nieuwste toevoegingen aan onze ongedragen luxe horloge collectie op dit moment in voorraad hier.
Als u het horloge u zoekt, waarom niet proberen ons niet kunnen vinden horloge Zoekservice ?
Het Krediet - Officialwatches.combekijk meer Zwitserse Rolex en replica Breitling

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex