replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月13日星期日

Audemars Piguet Frosted Gold Ladies 'Royal Oak

udemars Piguet viert het 40-jarig bestaan ​​van de Royal Oak model voor dames. Voor deze speciale gelegenheid hebben zij gezocht één van de beste vrouwelijke ontwerpers in de sieraden zakelijke en samen zijn ze op het punt om het begrip "frosted goud" in te voeren.
Audemars-Piguet-Royal-Oak-Frosted-Gold-37mm-Pre-SIHH-2017-1
Afbeelding afkomstig van: Audemars Piguet
De eerste Royal Oak model ontworpen voor vrouwen is oorspronkelijk ontworpen door Jacqueline Dimier en introduceerde in 1976. Voor deze nieuwe iteratie Audemars Piguet heeft samen met de Florentijnse juwelier, Carolina Bucci in te luiden van de viering met een nieuwe frosted gouden afwerking look.
Audemars_Piguet_RO40_14_15454BC_mood_shot_Original-thumb-autox880-30883
Afbeelding afkomstig van: Audemars Piguet
Deze eeuwenoude techniek, ook wel bekend als de "Florentijnse Technique" die bestaat op hameren goud totdat hij morphs in een gelijkmatig gestructureerd oppervlak, met een sprankelende uitstraling. Carolina Bucci gebruikt een diamantgereedschap gereedschap om een ​​laag van kleine indrukkingen, waarbij het metaaloppervlak een mat uitzicht, vandaar de naam geeft oorsprong maken.
Audemars-Piguet-Royal-Oak-Frosted-Gold-37mm-Pre-SIHH-2017-4
Afbeelding afkomstig van: Audemars Piguet
De argumenten voor dit horloge is verkrijgbaar in twee metingen en in twee verschillende metalen. Het kan zowel in een 33 of 37mm formaat worden gehouden; en ofwel 18k wit of rose goud. Dit horloge is een mengsel van de iconische 1972 jumbo-versie en de huidige 41mm Royal Oak voor mannen, maar in een kleinere 33 of 37mm case grootte. Als voor het totale ontwerp van het horloge dat is niet veel veranderd, het bijhouden van de Gérald Genta conceptie plaats. De echte nieuwigheid komt in de vorm van een unieke gehamerd neer gouden afwerking, die het gehele horloge bestrijkt, van geval tot bracelet.
Audemars-Piguet-Royal-Oak-Frosted-Gold-37mm-Pre-SIHH-2017-3
Afbeelding afkomstig van: Audemars Piguet
In wit goud bewaart het horloge een zeer monochromatische look die haar textures belicht; terwijl de roos goud erin een groter contrast ten opzichte van de schijf te bereiken. Het komt allemaal gedaan om persoonlijke smaak, als waarvoor men om te gaan met. Audemars Piguet vanaf het begin opgedragen Bucci aan haar techniek toe te passen zonder de klassieke geometrie van de Royal Oak.
RO_15454OR-GG-1259OR-01_4_closeup_Original-thumb-660xauto-30887
Afbeelding afkomstig van: Audemars Piguet
En het eindresultaat is erin geslaagd om een ​​nieuwe draai te geven aan een van de meest iconische uurwerken rond. Naast de aangename nieuwigheid van het verkrijgen van een dergelijk glanzende oogverblindende kijken zonder gebruik van diamanten.
Audemars_Piguet_RO40_21_67653BC_mood_shot_Original-thumb-660xauto-30894
Afbeelding afkomstig van: Audemars Piguet
De tijd wordt tentoongesteld op een hand guilloché wijzerplaat, met een centrale secondewijzer en een datum. De handen en indexeren uur markers worden toegepast met behulp van de bijpassende metalen elk geval, zij het 18k wit of rose goud. Er is ook een wit datumvenster op 3 uur positie.
AP-mat-Gold
Afbeelding afkomstig van: Audemars Piguet

Audemars Piguet Frosted Gold Ladies 'Royal Oak

Deze "Audemars Piguet Frosted Gold Ladies 'Royal Oak' (referenties hieronder) kunnen in een in aanmerking genomen: 33mm versie aangedreven door een quartz uurwerk, kaliber 2713, met 7 juwelen.
ap-2713-45
Terwijl de 37mm editie wordt aangedreven door een self-kronkelende mechanische beweging, kaliber 3120, met 40 een gangreserve die kan duren tot 60 uur juwelen, 21,600vph en.
ap-3120-72
Gemonteerd op deze horloges is een Audemars Piguet armband afstemmen van de gevallen metal, met de matte goud techniek en bevestigd aan de pols door een drukknop double-folding inzet sluiting. Deze horloges zal officieel worden vrijgegeven op de SIHH 2017.
bekijk meer rolex replica en replica Bell & Ross 38mm Model

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex